Red Alert 2 Hamachi Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Red Alert 2 Hamachi Forum

An Red Alert 2 Forum related to http://red2.go.ro


  Regulamentul Forumului - Cititil inainte de a face vreo prostie

  Admin
  Admin
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 24
  Data de inscriere : 2009-11-28

  Regulamentul Forumului - Cititil inainte de a face vreo prostie Empty Regulamentul Forumului - Cititil inainte de a face vreo prostie

  Post  Admin on Sat Nov 28, 2009 1:49 pm

  1. Posibilitatea de a citi, de a vedea si de a scrie pe acest forum, nu este un drept al viziatorilor ci un privilegiu Am acordat acestora.

  2. Vizitatorii sunt rugati sa nu isi faca conturi multiple pe acest forum deoarece va duce la oprirea celor 2, sau mai multe, conturi create de aceeasi persoana. De asemenea numele folosit nu trebuie sa contina cuvinte vulgare sau obscene.

  3. In momentul in care deveniti membru al acestui forum adresa IP a dumneavoastra cravata va fi stocata in baza de date a forumului. Se va pastra confidentialitatea asupra ei si se va face uz de ea numai in cazurile speciale.

  4. Nu sunt admise discutii sau link-uri continand limbaj obscen sau abuziv, materiale cu continut sexual si/sau pornografic, directionari catre site-uri cu activitati ilegale.

  5. Verificati cu atentie categoria in care doriti sa postati. In cazul mea in care administratorii sau moderatorii forumului cred ca mesajul dumneavoastra se incadreaza mai bine in alta categorie, acesta va fi mutat la sectiunile dedicate. Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori si nu urmariti sa aveti cele mai multe posturi.

  6. Nu sunt se face spam, fie prin posturi, topicuri, fie prin mesagerie privata.

  7. Reclama la alte forumuri, site-uri, firme etc., este interzisa fara acordul pionier administratorilor.


  Incalcarea acestor reguli paote duce la bannare!

   Current date/time is Sat Sep 26, 2020 9:17 am